• Свеж
ТЕЧНИ УСНА ЛАГЕР ПЕНКАЛО. Доказ За Размачкување, Водоотпорна Професионална Алатка За Шминкери. ДИЗАЈН и ДЕКОРАЦИЈА НА УСНА УМЕТНОСТ.
zoom_in

ТЕЧНИ УСНА ЛАГЕР ПЕНКАЛО. Доказ За Размачкување, Водоотпорна Професионална Алатка За Шминкери. ДИЗАЈН и ДЕКОРАЦИЈА НА УСНА УМЕТНОСТ.

DEN 319.84

Стока
check Во продавницата

Долготрајна живописна И НЕИЗБЛЕДЕНА УМЕТНОСТ на УСНИТЕ ОТПОРНА НА БАКНЕЖ И ДАМКА-дамката од усните останува на вашите усни. Доказ за размачкување, целодневна формула. Вода врз течни усна лагер мастило. Долготрајна и брза сува формула. Револуционерен Врв сличен На Кадифе за мазен application.no прескокнување, влечење или влечење! 30 ДЕН ГАРАНЦИЈА ЗА ВРАЌАЊЕ НА ПАРИТЕ!. ПРОФЕСИОНАЛНИ ПЕНКАЛА ЗА УСНИ-Обезбедува вистинска и точна дефиниција без лажно чувство (Не Изгледот На Бојата На Воздушната Четка), Што Го Користат ПРОФЕСИОНАЛНИ УМЕТНИЦИ НА КОЖАТА и нежни за кожата. Лесен за нанесување и може да се користи на сите површини на кожата. Одличен Квалитет!. РАЗМАЧКАЈТЕ БЕСПЛАТНО-ВОДООТПОРЕН-БЕЗ ВЛЕЧЕЊЕ-БЕЗ ВЛЕЧЕЊЕ-ЦЕЛОДНЕВНА ФОРМУЛА. Дефинира, подобрува и оцртува усни. НАЈДОБАР Усна лагер на располагање! Дефинирајте И подобрете ги и очите!. Внатре во секое пенкало има мала метална топка за мешање-како оние што се наоѓаат во лакот, што ви овозможува да го измешате мастилото пред секоја употреба за да спречите раздвојување на бојата и згрутчување. Кадифениот врв е подолг од повеќето ПЕНКАЛА за УСНИ СО заострен врв. Имањето заострен врв ви овозможува да го користите врвот за тенки детални линии или да извршите притисок за густа цврста линија. Овозможувајќи разновидност, дефиниција и дизајн, и наместо да користите различни алатки, едноставно користете ПРОФЕСИОНАЛНИ ПЕНКАЛА за УСНИ со Кадифе за вашата "ОДИ ВО ЛАГЕР за УСНИ". Кадифениот врв е подолг од повеќето ПЕНКАЛА за УСНИ. Имањето УНИКАТЕН заострен врв ви овозможува да го користите врвот за тенки детални линии или да извршите притисок за густа цврста линија. КОРИСТЕНИ ОД ПРОФЕСИОНАЛНИ костими шминкери.

Поврзани производи..