• Свеж
Пластичен филм, 2 кутија/сет на филм за тетоважа, транспарентен пластичен ролна за лесни за употреба на усните на веѓите. Постојани додатоци за шминка за веѓи и тето?
zoom_in

Пластичен филм, 2 кутија/сет на филм за тетоважа, транспарентен пластичен ролна за лесни за употреба на усните на веѓите. Постојани додатоци

DEN 100.00

Стока
check Во продавницата

Совршено вклопување на веѓите : Со светлината, тенок и транспарентен пластичен филм за храна, не е лесно да се скрши пастата и да се покрие со филмот за тетоважа, така што ќе го разоткрие својот целосен ефект И цевката за хартија е чиста, пластичната обвивка за веѓите може да се исече рамно и има добра цврстина. Исто така, може да одговара на веѓата совршено. Може целосно да ја нападне пастата што е покриена со филмот за тетоважа. 2 типови Пакување : 2 кутии / сет, друга не е кутија за пакување, доаѓа со ставка за пакување погодно да се олабави со врвот за сечење на кутијата, заштеда на време и полесно да се пресретне кутијата, погодно за да се искине. Од безбедносни причини, ние не го правиме сечилото така што кутијата е премногу остра. Лесен и лесен за носење. Мора за секој уметник за тетоважа. Материјал : ракавот за тетоважа е изработен од висококвалитетен PE, е безбеден, без мирис и нетоксичен. Филмот има компактна структура и мала пропустливост. Површината е мазна, ултра-тенка и еластична, добро леплива и цврста. Лесен за употреба : Ултра-тенки, лесни за солза, добра цврстина и професионален дизајн. Ултра-тенки, лесни за солзи, лесна за употреба, добра цврстина и професионален дизајн. Апликација : Тетоважа, везени веѓи, изветвени усни, образец за очи, шема на ученици во САД, мала тетоважа. Може да се користи како конзерванс филм за тетоважи и како предоперативен филм. Може да се користи како филм за зачувување за тетоважа и исто така и предоперативен филм. Совршено вклопување на веѓите : Со светлината, тенок и транспарентен пластичен филм за храна, не е лесно да се скрши пастата и да се покрие со филмот за тетоважа, така што ќе го разоткрие својот целосен ефект. И цевката за хартија е чиста, пластичната обвивка за веѓите може да се исече рамно и има добра цврстина. Исто така, може да одговара на веѓата совршено. Може целосно да ја нападне пастата што е покриена со филмот за тетоважа. 2 типови Пакување : 2 кутии / сет, друга не е кутија за пакување, доаѓа со ставка за пакување погодно да се олабави со врвот за сечење на кутијата, заштеда на време и полесно да се пресретне кутијата, погодно за да се искине. Од безбедносни причини, ние не го правиме сечилото така што кутијата е премногу остра. Лесен и лесен за носење. Мора за секој уметник за тетоважа. Материјал : ракавот за тетоважа е изработен од висококвалитетен PE, е безбеден, без мирис и нетоксичен.

Поврзани производи..