• Свеж
Тркало за полирање на ткаенина за крпа, тркало за полирање во форма на конус, алатки за мелење на електрична вежба со рачка, за накит, хардвер, крпа за индустриско чи?
zoom_in

Тркало за полирање на ткаенина за крпа, тркало за полирање во форма на конус, алатки за мелење на електрична вежба со рачка, за

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

Ова тркало за полирање во форма на бела крпа има две спецификации од 55мм и 65мм, можете да изберете според вашите потреби Ова тркало за конусно полирање може да се користи за полнење на контури, дупки и празнини, со обезбедување на квалитет, можете да го користите со доверба. Ова тркало за конусно полирање е погодно за мелење и полирање метал, накит, хардвер, не'рѓосувачки челик, итн. Одлична изработка, конецот е јасна и цврсти јамки, нема да се појави ситуација на капка на конец. Ова тркало за полирање на бела крпа е изработено од чиста памучна крпа, површината е деликатна и светла по полирањето, а ефектот на полирање е добар. Ова тркало за полирање во форма на бела крпа има две спецификации од 55мм и 65мм, можете да изберете според вашите потреби. Ова тркало за конусно полирање може да се користи за полнење на контури, дупки и празнини, со обезбедување на квалитет, можете да го користите со доверба. Ова тркало за конусно полирање е погодно за мелење и полирање метал, накит, хардвер, не'рѓосувачки челик, итн. Одлична изработка, конецот е јасна и цврсти јамки, нема да се појави ситуација на капка на конец. Ова тркало за полирање на бела крпа е изработено од чиста памучна крпа, површината е деликатна и светла по полирањето, а ефектот на полирање е добар. Спецификација : Тип на ставка : Материјал за полирање на тркала за бела ткаенина : Големина на памук : Конус бело крпа тркало 55мм : Дијаметар : приближно.

Item Type:
White Cloth Polishing Wheel
Material:
Cotton
Size:
 
Cone White Cloth Wheel 55mm:
Diameter
Cone White Cloth Wheel 65mm:
Diameter
Scope of Application:
Suitable for surface grinding and polishing in the processing industries of metal, jewelry, hardware, stainless steel, aluminum products, wood, plastic, ceramics, glass, clocks and watches.
Package List:
1 x White Cloth Polishing Wheel :

Поврзани производи..