• Свеж
Спимнпуо столпчиња за снежни гуми 200 парчиња, столпчиња за гушкање од 12мм завртки снег шила анти-лизгачки завртки за гребење во шила во гуми со алатка за инсталациј?
zoom_in

Спимнпуо столпчиња за снежни гуми 200 парчиња, столпчиња за гушкање од 12мм завртки снег шила анти-лизгачки завртки за гребење

DEN 473.44

Стока
check Во продавницата

【Широк спектар на апликации】 Спајдите на снежни гуми мерат околу 12мм во должина и 4мм во дијаметар, компактната големина е широко погодна за велосипед, багажник, мотор и многу повеќе, имајте во предвид дека изберете го овој комплет за столпчиња според типот и големината на гумата 【Доволно снабдување】 Дојдете со 200 парчиња столпчиња од челични завртки и 1 парче алатка за инсталација, задоволете ги вашите барања за дневна употреба и замена, можете да ги чувате за долгорочна употреба или да ги споделите со вашите семејства и пријатели. 【Препорачана големина на гуми】 Овие столпчиња за гуми од 12 мм се применуваат за гуми со дебелина од 10мм или повеќе, се препорачува за скутер од 10 инчи. Опремени со алатки за инсталација, можете лесно да ги поправите овие столпчиња против лизгање. 【Внимание пред нарачката】 Пред да купите, измерете ја дебелината на гумата и купете челични нокти со соодветна должина за да избегнете прободување на гумата. 【Што добивате завртки за столпчиња од 200 x, 1 x вежба за вежбање, ве молиме слободно контактирајте не ако имате какво било прашање. Ние сме посветени да ви обезбедиме подобри производи и услуги. Лесно за инсталирање : Опремено со алатки за инсталација, можете лесно да ги извадите и да ги зачувате за употреба. Широк спектар на апликации : Може да се користат планински велосипеди, електрични возила, скутери, мотоцикли, автомобили. Количина на завртки за гуми за гуми : Изберете ја количината според видот и големината на гумата. Референца : 200 парчиња/автомобил се препорачува за скутер од 10 инчи. Применливи гуми : Применливи гуми со дебелина од 10мм или повеќе, како што се гуми надвор од патот и извршете рамни гуми.

Item Type:
Snow Screw Tire Studs
Material:
Steel
Color:
As Pictures Shown
Weight:
Approx.151g/5.3oz
Specifications:
Single
Choose the Quantity According to the Tire Type and Size, Reference:
10 Inch Scooter is Recommended to Be 200PCS/Car
Package List:
200 x Tire Stud Screws:
1 x Drill Sleeve:
Note:
1. Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Before buying, measure the thickness of the tire and buy steel nails of appropriate length to avoid puncturing the tire. :

Поврзани производи..