• Свеж
Комплет за сервисирање на возила со моќност на предниот крај, повлекувач на топката за автомобили и топка за автомобили и камиони, повлекувач на питман рака 6 парчи?
zoom_in

Комплет за сервисирање на возила со моќност на предниот крај, повлекувач на топката за автомобили и топка за автомобили и камиони, повлекувач

DEN 1221.92

Стока
check Во продавницата

Врза за вртење на шипката Подигач на врски за врски. Отстранувач на спојници на топката. Завртка за кревање на врски. Повлеч на рака на Питман (мал). Повлеч на рака на Питман (голем). Кутија за складирање. Отстранува вратоврска, топката споеви и рацете на Питман без да ги оштети деловите. Комплетот вклучува повлекувач на вратоврска за врски; Подигнувач на врски за врски; Отстранувач на топката; завртка за кревач на вратоврска; Pitman Puller (мал); Pitman Puller (голем); кутија за складирање. Издржлив случај за складирање со чекор-по-чекор инструкции. Прецизно изградено за да ги исполни или надмине стандардите на ANSI. Услуги за комплети : Повеќето автомобили и лесни камиони. За работа на автомобилски преден крај, вклучително и менување на краевите на вратоврската, топката споеви, врските со управување и управувачките кутии. Комплетот содржи врзани за вртење на шипката, влечеч на питман, отстранувач на топката и кревач на врски. Пулниците нема да оштетат делови. Случај за складирање е комплетен со ламинирани инструкции со фотографии. Гаранција за живот на производителот. Отстранува вратоврска, топката споеви и рацете на Питман без да ги оштети деловите. Комплетот вклучува повлекувач на вратоврска за врски; Подигнувач на врски за врски; Отстранувач на топката; завртка за кревач на вратоврска; Pitman Puller (мал); Pitman Puller (голем); кутија за складирање. Издржлив случај за складирање со чекор-по-чекор инструкции. Прецизно изградено за да ги исполни или надмине стандардите на ANSI. Услуги за комплети : Повеќето автомобили и лесни камиони. За работа на автомобилски преден крај, вклучително и менување на краевите на вратоврската, топката споеви, врските со управување и управувачките кутии. Комплетот содржи врзани за вртење на шипката, влечеч на питман, отстранувач на топката и кревач на врски.

Поврзани производи..