• Свеж
Јемир Цветни Преклопни Вентилатори За Раце, Рачен Вентилатор За Преклопување Бамбус Со Сина Животинска Шема, Рачни Вентилатори Со Шема На Цвет Од Цреша, Држејќи Об?
zoom_in

Јемир Цветни Преклопни Вентилатори За Раце, Рачен Вентилатор За Преклопување Бамбус Со Сина Животинска Шема, Рачни Вентилатори

DEN 128.00

Стока
check Во продавницата

Премиум Материјал : реброто на вентилаторот на секој рачен вентилатор за преклопување е изработено од природен и рачно избран бамбус, а лицето на вентилаторот е изработено од ткаенина слична на свила Квалитет Сигурен : Цврст И силен, издржлив за употреба, тежок за кинење или кршење,исто така неговата површина се допира непречено и нежно поради фината изработка која ќе има долг работен век. Лесно Користете : брзината ќе испушта звук кога ќе се отвори,лесно се отвора и затвора,нашиот вентилатор за раце е задолжителен за вашиот карневал или музички фестивал. Широка Применливост : Вентилаторот за Преклопување е одличен начин да ја победите летната жештина,да направите внимателен подарок за некого,декор на десктоп и канцелариски ѕид,полици,да покажете реквизити. Совршен Подарок : Костум за свадбен подарок,забави,најдобар избор за забава и разни фестивали подарок и така натаму. Спецификација : Тип На Ставка : Главен Материјал На Вентилаторот За Преклопување : Цел На Бамбус : Преклопен Вентилатор Со Една Големина : Прибл.3 во (Рачно Мерење, Може да Има Мали Грешки) Список На Пакети : 2 x Вентилатор за Преклопување.

Item Type:
Folding Fan
Main Material:
Bamboo
Purpose:
Folding Fan
Single Size:
Approx. 37.5 x 21cm / 14.8 x 8.3in (Manual Measurement, There May Be Slight Errors)
Package List:
2 x Folding Fan

Поврзани производи..