• Свеж
Тастатура за машина За пишување, 2,4 G BT5.0 Жична Ретро Механичка Тастатура Rgb Позадинско Осветлување 83 Копчиња Гроздобер Тастатура За Игри Со Панк Кружни Капачиња и 2 ?
zoom_in

Тастатура за машина За пишување, 2,4 G BT5.0 Жична Ретро Механичка Тастатура Rgb Позадинско Осветлување 83 Копчиња Гроздобер Тастатура

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

€3-РЕЖИМИ ПОВРЗУВАЊЕ оваа безжична механичка тастатура за игри, Концизен дизајн со вкупно 83 копчиња Може да се поврзе во 2 режими на тип-Ц жичен, БТ5. 0, 2,4 Ghz, така што тастатурата има добра компатибилност со врската.0 е полесен за поврзување. Компатибилен со телефони, таблети или лаптопи За Андроид, За Виндоус 10, за i OS и ЗА Os X. можете да го поврзете со вашиот десктоп компјутер користејќи USB кабел. €7 БОЈА RGB ПОЗАДИНСКО ОСВЕТЛУВАЊЕ q Повлечете го прекинувачот за да го прилагодите режимот НА бело led светло. Можете исто така да ја прилагодите јачината на звукот и осветленоста на светлината со вртење на тркалото. Вибрацијата и ретро изгледот на steampunk комбинираат 7 прекрасни РЕЖИМИ НА ОСВЕТЛУВАЊЕ RGB за да ви донесат гроздобер и модерна комбинација на режим на кул игра. Добро за пишување уредување игри. ®Вграден СИН ПРЕКИНУВАЧ за ТОПЛА РАЗМЕНА на ТОПЛА тастатура. класичниот стил на машина за пишување е интегриран со врвна технологија за тастатура со сини прекинувачи со топла замена. Механички Син прекинувач, одговорен, долга загуба на печатот е мала. Карактер пресече две бои ноќ надвор светлина нормална употреба. Забрзајте ја брзината на пишување и уживајте Во Чувството на Кликање од старата кралска машина за пишување. ●КОМПАТИБИЛНОСТ НА ТАСТАТУРАТА за ИГРИ е компатибилна со За Windows2000 Или Погоре И За Оперативниот Систем Os X, Support Поддршка ЗА WIN8 или Над Системот. Работи добро со сите големи Компјутери Брендови и ИГРИ КОМПЈУТЕР. Изградена во литиумска батерија 2000mah, модул за мала потрошувачка на енергија, што носи посилно траење на батеријата. Уредот автоматски оди во хибернација по 2 минути без работа. ●КЛАСИЧНАТА РЕТРО и висококвалитетна МЕХАНИЧКА тастатура BT користи четири оски тркалезни капачиња за да се осигура дека прстите не се заморуваат лесно за време на пишувањето, дури и по долги часови работа, што ви дава помеко чувство на прислушување. Избрана задебелена кожна декоративна обвивка, отпорна на абење и отпорна на гребење, удобна на допир. Совршена комбинација на ретро и практични функции, обезбедување забава во играта и канцеларијата.

Item Type:
Typewriter Keyboard
Material:
Metal, Plastic, Electronics
Applicable:
Universal
Type:
Mechanical Keyboard
Number Of Keys:
83 Keys
Interface:
TYPE C
Whether To Support Plug And Play:
Support
Connection With The Computer:
Wireless
Whether There Are Multimedia Function Keys:
Yes
Shortcut Keys:
Yes
Waterproof Function Support:
Waterproof
Key Technology:
Mechanical Axes
Backlight Function:
Support Backlight
Whether To Support Ergonomics:
Support
Operating Current When The Backlight Is Always On:
150 MA
Operating Current When The Backlight Is Turned Off:
8 MA
BT Mode Sleep Current:
0.6 MA
Key Rollover:
Wired N Key Rollover, BT 6 Key Rollover
Operating Voltage:
3.7V
Operating Mode:
Wired, Wireless, BT
Hibernation Time:
2 Minutes After The Device Does Not Operate Automatically Into The Hibernation State, Press Any Key To Wake Up
Operating System:
Compatible With For Windows2000 Or Above And For OS X Operating System, BLE Support For WIN8 Or Above System
Battery Type:
Built In 2000mAh Lithium Battery (Included)
How to Use:
Connect and use:
packing list:
1 x Keyboard:
1 x Charging Cable:
2 x Keyboard Replacement Shaft:
1 x Key Puller:
1 x Instruction Manual :

Поврзани производи..