• Свеж
Хексни завртки - 300 парчиња хексадецимални завртки навртки Асортиман М3 Капчиња за капаци на главата на приклучокот за легури за легура на легури за легура DIN912
zoom_in

Хексни завртки - 300 парчиња хексадецимални завртки навртки Асортиман М3 Капчиња за капаци на главата на приклучокот за легури

DEN 238.24

Стока
check Во продавницата

Алуминиумски челик материјал : Овие завртки и ореви се фалсификувани со челичен материјал со голема јачина, кои имаат голема цврстина и не се лесни за носење Чиста нишка : Овие завртки и ореви имаат уредни и јасни навои, со униформа сила и не се лесни за џемпери или лизгање. Стандарден хексадецимален : главата е стандарден хексадециран штекер, кој не е лесно да се лизне за време на употребата, што ја подобрува ефикасноста на работата. За механички прилики : Овие хексадецимални завртки и ореви често се користат во машини за обликување на инјектирање, хидраулична опрема, склопување на мувла, итн. Со кутија за складирање : опремени со кутија за складирање со прегради, со етикети за спецификации, лесни за организирање и носење. Спецификација : Тип на ставка : Хекс завртки навртки АсортиманМатеријал : Алуминиумски челик : Blackuss : Hex приклучоци за приклучоци обично се користат во ситуации со високи барања за механички перформанси. Како што се машини за обликување со инјектирање, хидраулична опрема, склопување на мувла и други места. Список на пакувања : 300 x хексадецимални завртки на оревците имате какви било прашања или незадоволство од нашите производи и услуги, ве молиме слободно контактирајте не пред да оставите други повратни информации и ќе добиеме Вратете се на вас во рок од 24 часа.

Item Type:
Hex Screws Nuts Assortment
Material:
Alloy steel
Colour:
Black
Uses:
Hex socket screws are generally used in situations with high mechanical performance requirements. Such as injection molding machinery, hydraulic equipment, mold assembly and other places.
Package List:
300 x Hex Screws Nuts
If you have any questions or dissatisfaction with our products and services, please feel free to contact us before leaving any other feedback and we will get back to you within 24 hours. If you find that the order is less than the product, you need to contact us first, and we will reissue it to you as soon as possible to provide you with the best quality products and services! Thank you very much for your support and cooperation! ! ! Happy shopping~ :

Поврзани производи..