• Свеж
Moresec Bluetooth звучник, преносни интелигентни безжични звучници, субвуфер со голем волумен, 360 HD опкружувачки заслепувачки звук, за затворена забава на отворено, патува?
zoom_in

Moresec Bluetooth звучник, преносни интелигентни безжични звучници, субвуфер со голем волумен, 360 HD опкружувачки заслепувачки звук,

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

▶ 【10 метри】 жична и безжична двојна врска може да избере кој било режим на врска Вграден во чип Bluetooth 5.0, може да ги пренесе податоците безжично за околу 10 метри. Тој е стабилен и брз. Сите Bluetooth уреди се универзални. ▶ 【4 режими за играње】 Поддржува четири режими за играње, имено, Bluetooth, жичен, додаток за картички и USB флеш диск. Подобро е за безжична употреба на отворено. Bluetooth е континуирано поврзан на 10м. ▶ 【Скриен дизајн】 не ја окупира работната површина. Издолжениот дизајн на огледало е удобен за сместување, не зафаќа простор и е уметничко дело насекаде. ▶ 【Кул обоен режим на светлина】 Кога звучникот е вклучен на-обоените светла трепкаат наизменично, правејќи слушање музика во текот на ноќта повеќе атмосферски. ▶ 【Подложни за стапало на анти-триење】 Две гумени влошки на дното на звучникот не само што го зголемуваат триењето со работната површина, туку и спречија резонанца помеѓу звучникот и работната површина. ▶ 【10 метри】 жична и безжична двојна врска може да избере кој било режим на врска. Вграден во чип Bluetooth 5.0, може да ги пренесе податоците безжично за околу 10 метри. Тој е стабилен и брз. Сите Bluetooth уреди се универзални. ▶ 【4 режими за играње】 Поддржува четири режими за играње, имено, Bluetooth, жичен, додаток за картички и USB флеш диск. Подобро е за безжична употреба на отворено. Bluetooth е континуирано поврзан на 10м. ▶ 【Скриен дизајн】 не ја окупира работната површина. Издолжениот дизајн на огледало е удобен за сместување, не зафаќа простор и е уметничко дело насекаде. ▶ 【Кул обоен режим на светлина】 Кога звучникот е вклучен на-обоените светла трепкаат наизменично, правејќи слушање музика во текот на ноќта повеќе атмосферски. ▶ 【Подложни за стапало на анти-триење】 Две гумени влошки на дното на звучникот не само што го зголемуваат триењето со работната површина, туку и спречија резонанца помеѓу звучникот и работната површина. Безжичен интелигентен Bluetooth звучник, субвуфер со висок волумен, преносен дома и надворешна моќна моќност Bluetooth Sound Systems : жична и безжична двојна врска може да избере кој било режим на врска.

32.5 * 6.8 * 6.8cm:
Battery capacity:
1500mah
Package List:
1 * Audio:
1 * Data cable:
1 * Instructions:
1 * Packing box:

Поврзани производи..