• Свеж
Ласерски Врежани Очила За Невеста и Младоженец - 15 мл Пилснер Чаши За Пиво-Комплет За Свадбени Тостови од 2-Подароци За Парови-Подарок За Свршувачка-Оригинални Свад?
zoom_in

Ласерски Врежани Очила За Невеста и Младоженец - 15 мл Пилснер Чаши За Пиво-Комплет За Свадбени Тостови од 2-Подароци За Парови-Подарок За

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

*СВАДБИ* - овие очила за невести и младоженци се совршени очила за наздравување за венчавки, оригинални подароци за тушеви за венчавки или тушеви за невести Уникатен подарок за пријателите или семејството кои ја слават свршувачката, годишнината или денот на венчавката. 3д Ласерски Врежан-Задебелен и се издвојува против материјалот!. Ние гарантираме дека дизајнот никогаш нема да се измие или избледи со текот на годините. Дајте подарок што ќе трае цел живот. Чашите за Пиво пилснер се 15 мл. Уникатни дизајни! Добијте нешто поинакво за оваа специјална пригода!. Сите чаши се трајно врежани со ласер и се безбедни за миење садови. Овој производ е направен и изработен во САД. Совршен за свадбени тост очила, оригинални подароци за свадбени тушеви или невестински тушеви. Уникатен подарок за пријателите или семејството кои ја слават свршувачката, годишнината или денот на венчавката.

Поврзани производи..