• Свеж
ВИКАСКИ Туниски Капчиња Куки Постави Капчиња машина француски Плетач Плетење Калем Дрвени Плетење Кукла Предиво Плетење Алатка Занает Разбој Творецот НАПРАВИ СА?
zoom_in

ВИКАСКИ Туниски Капчиња Куки Постави Капчиња машина француски Плетач Плетење Калем Дрвени Плетење Кукла Предиво Плетење Алатка Занает

DEN 707.20

Стока
check Во продавницата

Оваа машина за плетење е наменета за почетници и луѓето ќе се забавуваат учејќи како да плетат Овој плетач е погоден за волна, памук, свила, синтетички предива и други текстилни материјали. Овој Комплет За Плетење е лесен и компактен и нема да зазема премногу простор. Можете да ја користите оваа алатка за плетење ЗА занаети ЗА ПЛЕТЕЊЕ САМИ, како што се подлоги, нараквици,. Овој Дрвен Плетач е направен од а и материјал што не се деформира или не лесно. Описако сакате да купите практичен и убав комплет за Плетење. Овој Волнен Плетач е добар избор за вас. Изработен од врвен и висококвалитетен дрвен материјал, тоа е . Нашиот плетач за домаќинство има висока издржливост и не е лесно деформиран. Исклучителната изработка ја обезбедува неговата практичност. Вреди да се обидете. Погоден за рачен ergономски. Тоа е прекрасен подарок за семејството, пријателите и децата.Карактеристики-Материјал : Дрво-Големина : 8. 00Х3, 00Х1, 90см/3. 14Х1, 18х0, 75во - Овој Дрвен Плетач е изработен од а и материјал кој не се деформира лесно.- Можете да ја користите оваа алатка за плетење ЗА занаети ЗА ПЛЕТЕЊЕ САМИ, како што се нараквици, подлоги, -Овој Комплет За Плетење е лесен и компактен и нема да зазема премногу простор.- Овој плетач е погоден за волна, памук, свила, синтетички предива и други текстилни материјали.

Поврзани производи..