• Свеж
Подарок За Минијатурни Љубители На Шнауцер Постер Минијатурен Шнауцер Тоалет Декор Гроздобер Стил Рѓосан Изглед Плакета За Бар Дома Гаража Човек Пештера Ѕид Деко?
zoom_in

Подарок За Минијатурни Љубители На Шнауцер Постер Минијатурен Шнауцер Тоалет Декор Гроздобер Стил Рѓосан Изглед Плакета За Бар Дома Гаража

DEN 143.84

Стока
check Во продавницата

● Материјал : Изработен од лимено метално железо, еколошки и може да се рециклира Димензиите се приближно 8 "х 12". (20 см х 30 см). Вертикална или хоризонтална. Знак Метал Знак : Овој Знак Е Погоден За Отворено, Дома, Градина, Земја, Фарма, Клуб, Двор, Бар, Кафуле, Гаража, Пештера Итн. Овој Лимен Знак Не Е Погоден Само За Ваша Сопствена Употреба, Туку И За Подароци. Погоден За Различни Сцени Или Фестивали, Подарок За Вашето Семејство, Пријатели, Колеги Итн. Класичен Декор : СОВРШЕНА ГОЛЕМИНА-внимателно го дизајниравме овој знак, земајќи го предвид секој аспект. Оваа уникатна големина дава можност текстот да се истакне и лесно да се разбере без да се создаде агресивна средина!. ●Лесен за закачување : овој лесен метален калај има претходно дупчени дупки за лесно прикажување. Рабовите на секоја лимена ознака се стегаат и се тркалаат за безбедно ракување. Обезбедување На Квалитет : Доколку Не Сте Задоволни Со Производот, Ве Молиме Контактирајте Не. Ние Ќе Го Решиме Вашиот Проблем Што Е Можно Поскоро. ?Еколошки Материјали : Изработени Од Висококвалитетни Материјали. Ова Е Лимен Метален Знак Со Ефект Против ' Рѓа. Боите Може Да Варираат Поради Осветлување, А Резултатите Се Донекаде Неточни. Се Надевам Дека Ви Се Допаѓа. Добредојдовте Во Нашата Продавница. Кликнете на "додај Во Кошничка" За Да Купите Сега! ?Оваа гроздобер илустрација е отпечатена од едната страна и е одличен украс за украсување на вашата куќа, бар, гаража и за куќата да изгледа попривлечно.

Поврзани производи..